Conditii generale de utilizare

Conditii generale de utilizare

Acesta este website-ul oficial al S.C. SISTOP NETWORK S.R.L., iar drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate acesteia.

 

S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara preaviz.
Reproducerea, traducerea si utilizarea informatiilor publicate este permisa numai cu indicarea sursei (adresa website-lui) sau pentru uz strict personal; utilizarea in alte scopuri sau in scopuri comerciale este strict interzisa, informatiile prezentate pe acest website sunt cu titlu gratuit.

 

Toate materialele si fisierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificarile si completarile ulterioare, si nu pot fi reproduse fara acordul expres al S.C. SISTOP NETWORK S.R.L., cu protejarea drepturilor de autor. Utilizarea oricaror materiale si fisiere grafice, apartinand S.C. SISTOP NETWORK S.R.L., pentru alte scopuri decat cel pentru care a fost dat acordul, este interzisa. Permisiunea de a folosi continutul acestui website, in alte scopuri decat cel personal, se acorda doar de catre S.C. SISTOP NETWORK S.R.L..

 

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site da S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. dreptul unilateral si neechivoc sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

 

S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. foloseste coduri HTML proprietatea altor persoane fizice sau juridice, cu scopul de a promova acest site, cu acordul autorilor fara a incalca drepturile de autor.

 

NU COPIATI si nu adaptati codurile HTML sau alte coduri folosite de S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. pentru a genera aceaste pagini, acestea intrand tot sub incidenta legii drepturilor de autor.

 

Daca vom fi sesizati despre incalcarea drepturilor de autor vom demara o ancheta pentru a solutiona problemele aparute. Cu toate acestea, nu oferim garantia certa ca vom sterge materialele sesizate ca fiind proprietatea altei persoane fizice sau juridice.

 

S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli de utilizare a website-ului in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site, fara o anuntare in prealabil.


Absolvirea de garantie

S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. nu-si asuma nici o responsabilitate pentru erori sau omisiuni in aceste materiale.

 

ACESTE MATERIALE SUNT FURNIZATE „CA ATARE”, FARA NICI UN FEL DE GARANTIE, FIE EXPRESA SAU IMPLICITA.

 

O persoana fizica sau juridica care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integral pentru eventualele pierderi suferite. 

 

Prezentarea unui text legal sau opinii despre un anumit articol de lege, modificat , completat sau abrogat, ori despre un act normativ nu va scuteste de obligatia de a citi respectivul act normativ integral asa cum a fost el publicat in Monitorul Oficial al Romaniei.

 

S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. depune toate diligentele pentru a prezenta in mod cat mai exact si concis toate informatiile din acest website. Cu toate acestea, S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. nu este si nu va fi legal responsabila, in nici o circumstanta, pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

 

S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. nu garanteaza acuratetea sau completitudinea informatiilor, a textului, grafica, link-urile sau alte note continute in aceste materiale.

 

S.C. SISTOP NETWORK S.R.L. nu va fi raspunzator pentru orice daune speciale, indirecte, accidentale sau importante, inclusiv venituri fara limite, pierdute sau profituri pierdute, care pot rezulta din utilizarea acestor materiale.

 

Informatia de pe acest server poate fi supusa schimbarii fara aviz prealabil si nu reprezinta un angajament viitor din partea S.C. SISTOP NETWORK S.R.L..
Daca considerati ca conditiile de utilizare prezentate mai sus sunt inacceptabile pentru dvs., ne cerem scuze si va rugam sa nu continuati exploatarea datelor si informatiilor prezentate pe acest website.