Webdesign

In cadrul firmei noastre aveti 2 oferte disponibile:

1.Express: metoda de creare rapida a unui website. Pretul acestei metode este de: 150 euro. Aceasta este varianta mai ieftina pentru uz personal. Nu recomandam aceasta metoda firmelor.

 • posibilitatea de administrare proprie;
 • posibilitatea de realizare pagini web noi nelimitate;
 • nu se percep taxe de mentenanta sau administrare;
 • veti reusi singuri sa va administrati site-ul;
 • suportul tehnic GRATIS etc.
 • creare Logo si creare formulare de contact
 • mandatar inregistrare OSIM;
 • website compatibil mobile;
 • gazduire web si inregistrare domeniu;

2.Business/Personal: metoda personalizata si optimizata atat pentru firmele mici si mijlocii cat si pentru cele mari. Aceasta metoda nu are pret fix, ea fiind calculata in functie de necesitatile clientilor nostri. Serviciile noastre din cadrul acestui plan cuprind:

WEB DESIGN

Compania noastra pune la dispozitie servicii de web design personalizat si creare site web  in conformitate cu standardele web existente. In procesul de realizare al oricarui site asiguram un nivel inalt de creativitate, accesibilitate si interactivitate care asigura vizitatorului o experienta de navigare placuta si relaxanta.

Fie ca aveti un site si doriti sa ii schimbati design-ul (aspectul grafic), fie ca doriti un design pentru un site nou, designerii Sistop Network va ofera solutii profesionale realizate prin imbinarea conceptelor de arta si web design cu elemente web inovatoare.

De fiecare data rezultatul este atat un design web care satisface preferintele clientului dar si un design care contine informatie structurata optim atat pentru utilizator cat si pentru motoarele de cautare.

Cu ajutorul specialistilor nostri veti avea un site cu un aspect vizual care reflecta atat mesajul pe care doriti sa il transmiteti cat si imaginea companiei dumneavoastra.

Toate elementele de web design create de noi sunt unice si originale.

ELEMENTE WEB DESIGN

 • Design web pentru site-uri si pagini web
 • Logo-uri si identitate vizuala
 • Bannere publicitare pentru pagini web

DESIGN SI GRAFICA

Pentru crearea unei identitati vizuale cat mai relationata cu activitatea companiei, grafica/design-ul trebuie sa fie realizate de specialisti in design grafic.

SERVICIILE DE  DESIGN  GRAFIC

 • Creare logo, intro
 • Design web pentru site-uri
 • Bannere pentru web,
 • Design newsletter
 • Carti de vizita
 • Mape de prezentare
 • Materiale publicitare
 • Prelucrare imagini

DESIGN GRAFIC PENTRU SITE-URI WEB

Grafica sau design-ul unui site se foloseste, in principal, pentru imbunatatirea aspectului vizual al unui site si cresterea atractivitatii acestuia. Daca doriti un design pentru un site sau o pagina web care sa se evidentieze prin inovatie, creativitate si care sa se pozitioneze mult peste concurenta actuala echipa Sistop Network va pune la dispozitie experti in grafica si design.

CREARE SITE

SITE DE PREZENTARE

Aveti propria afacere si doriti mai multa publicitate? Publicitatea online este solutia ideala pentru a deveni mai cunoscut si pentru a mari cifra de afacere. Crearea unui site de prezentare pentru compania dumneavoastra este alegerea potrivita pentru a promova afacerea pe Internet.

CATALOG DE PRODUSE

Un catalog de produse este un site de prezentare atat a companiei cat si a produselor sau serviciilor pe care aceasta le comercializeaza sau furnizeaza. Un site este ca o prezentare interactiva, este o carte de vizita pentru o companie.

MAGAZIN ONLINE, E-COMMERCE

Sistop Network  se bucura de o vasta experienta in dezvoltarea de site-uri de tip magazin online si furnizarea de solutii e-commerce porsonalizate conform cerintelor clientilor nostri care beneficiaza gratuit de sfatul si indrumarea specialistilor echipei noastre.

Daca nu aveti inca un site, aveti unul care este invechit sau care nu corespunde nevoilor si obiectivelor dumneavoastra atunci este timpul sa aveti un site de care sa fiti in totalitate satisfacut. Puteti opta pentru crearea unui site de prezentare, pentru un catalog de prezentare servicii si produse pe care le furnizati sau puteti avea site-ul care sa va puna in practica ideile.

Specialistii echipei Sistop Network ofera consultanta si consiliere clientilor care doresc realizarea unui site web oferind sfaturi si idei profesionale axate pe necesitatile acestora.

Site-urile create de Sistop Network dispun de design original, garantia functionalitatii si uzabilitate. Continutul site-ului se gestioneaza cu usurinta din sistemul de administrare pe care il punem la dispozitie oricarui tip de site fara a necesita cunostinte tehnice sau cunostinte avansate de utilizare calculator.

CREAREA UNUI SITE IMPLICA:

 • Realizarea unui specificatii tehnice pe baza informatiilor si materialelor puse la dispozitie de client
 • Completarea unui interviu de design
 • Crearea design-ului (macheta grafice) conform interviului de design
 • Crearea site-ului
 • Optimizarea SEO
 • Instalarea pe server

OPTIMIZARE SITE (SEO)

Pentru un site de success nu este suficienta doar prezenta sa online ci este vital ca site-ul sa fie gasit cu usurinta de catre publicul tinta, de catre vizitatorii caruia i se adreseaza. Scopul unui site este de a atrage cat mai multi vizitatori, dar nu vizitatori care ajung pe site si care cautau altceva.

Rolul optimizatii SEO a site-ului este de a pozitiona site-ul cat mai in fata in rezultatele motoarelor de cautare, adica printre primele pagini si consta in aplicarea unor tehnici de baza SEO avansate.

O pozitionare mai buna inseamna ca mai multe persoane vor gasi site-ul dumneavoastra, ceea ce poate conduce la o crestere a cifrei de afacere si implicit mai mult profit.

REZULTATUL OPTIMIZARII SEO

 • Cresterea traficului pe site-ul respectiv (marirea numarului de vizitatori)
 • Cresterea vanzarilor (in cazul in care optimizarea a fost realizata unui site de tip  magazin online)
 • O cat mai buna pozitionare a site-ului in motoarele de cautare

OPTIMIZARE SITE GRATUIT

Sistop Network ofera GRATUIT serviciul de optimizare SEO pentru site-urile pe care le creaza, aceasta constand in aplicarea tehnicilor SEO de baza astfel incat site-ul sa fie pozitionat cat mai in fata in rezultatele de cautare.

PROMOVARE WEB

Promovarea web sau promovarea online consta in contruirea unei prezente online cat mai solide. La fel ca si in cazul publicitatii standard, promovarea web include o gama variata de metode cu costuri mai mult sau mai putin ridicate in functie de metoda aleasa.

Echipa Sistop Network, in optimizarea si promovarea online a site-urilor si paginilor web, aplica cele mai noi tehnici de promovare web asigurand succesul site-ului si multumirea clientului. Pentru mai multe detalii va invitam sa analizati portofoliul companiei.

METODE DE PROMOVARE WEB

Motodele alese depind de domeniul site-ului si se aleg in urma efectuarii unei analize a evolutiei site-ului si a statisticilor traficului pe site. Cele mai populare sunt:

 • Inscrierea site-ului in directoare web
 • Utilizarea serviciului Google AdWords
 • Schimb de link-uri, bannere web publicitare
 • Social Networds
 • Blogg-ing
 • Youtube Video
 • Email marketing
 • Search engine marketing (SEM)
 • SMS marketing
 • Optimizarea SEO a site-ului

INTRETINERE SITE

Adesea gasim pe internet site-uri cu continut invechit, neactualizat de luni sau chiar ani de zile.

Ca oricare alta metoda publicitara, un site web trebuie sa prezinte permanent informatii, servicii sau produse noi, oferte speciale si facilitati pentru vizitatorii sai

Sistop Network ofera servicii de intretinere sau mentenanta site. Aceste serviciu presupune modificarea continutului existent, adaugarea de continut nou pe site, verificarea link-urilor nefunctionale, intretinerea paginilor din punct de vedere al textului, al informatiei grafice sau chiar a elementelor simple de programare.

Costurile pentru mentenanta si intretinerea site-ului dumneavoastra sunt negociabile si variaza in functie de frecventa actualizarilor si de complexitatea modificarilor necesare.

Pentru a determina care este cea mai buna metoda de mentenanta si intretinere in cazul site-ului dumneavoastra nu evitati sa ne contactati.

PROGRAMARE WEB

Divizia WEB a companiei Sistop Network este constituita din experti in domeniul Programarii Web cu pregatire si experienta vasta astfel incat sa dezvolte site-uri si aplicatii web de la cele mai simple la cele mai complexe utilizand principiul dezvoltarii orientate pe obiect care confera flexibilitate si uzabilitate codului sursa.

Utilizam platforme dezvoltate de noi, proprietate a companiei Sistop Network, evitand platformele OpenSourse intru-cat acestea ofera un grad scazut de securitate.

Dezvoltam orice tip de aplicatie web personalizata pentru nevoile dumneavoastra folosind tehnologiile PHP si MySQL sau ASP .NET 2.0 in functie de preferintele clientului si de complexitatea proiectului.

O aplicatie poate urma principiile unei aplicatii deja existente sau poate sa fie personalizata pentru nevoile dumneavoastra. Aplicatiile dezvoltate suporta managementul continutului si poate permite diferite restrictii si nivele de administrare.

DOMENII SI GAZDUIRE WEB

Sistop Network asigura solutii web complete prin furnizarea de servicii de inregistrare domenii web si gazduire web pentru site-urile si aplicatiile web pe care le dezvolta.

DOMENII WEB

Domeniul web reprezinta adresa site-ului prin care este vizibil pe internet.  Un domeniu este format dintr-un nume si o extensie (.ro, .com, etc.) . Fiecare tara are propria extensie, de exemplu pentru Romania extensia este .ro, pentru UK extensia este .co.uk. Pentru domeniile generale se folosesc extensii globale (.com, .eu, .net, .info, .org, .biz).

In Romania domeniile .ro sunt inregistrate si administrate de Romania Top Level Domain  (www.rotld.ro) iar taxa de inregistrare se achita o singura data la inregistrare.  Inregistrarea unui domeniu general necesita achitarea unei taxe periodice.

GAZDUIRE WEB / WEB HOSTING

Gazduirea unui site web sau web hosting-ul reprezinta spatiul fizic pe un server care stocheaza fisierele sursa ale website-ului.  Serverul trebuie sa fie conectat in permanenta la internet  si sa fie bine securizat si protejat astfel incat datele sau informatiile site-ului sa fie in siguranta. Acest fapt conduce la eliminarea riscului de a fi virusat.

DE CE Sistop Network?

Sistop Network ofera GRATUIT servicii de consultanta si consiliere clientilor sai atat pentru alegerea solutiei optime de gazduire  potrivita nevoilor si cerintelor acestora cat si pentru alegerea domeniului potrivit conform cu tipul site-ului si domeniul de activitate al acestuia.