Sisteme de supraveghere

Un sistem de supraveghere video de exterior sau interior va va oferi siguranta de care afacerea dumneavoastra are nevoie. Simpla prezenta a camerelor de supraveghere va fi un semnal de alarma descurajator pentru raufacatori sau hoti, asa ca va recomandam sa montati in cel mai scurt timp camerele de supraveghere la vedere.

Pentru cei ce se gandesc serios sa isi monteze un sistem de supraveghere de exterior trebuie sa fie constient de avantajale si beneficiile acestuia.

Avantajele unui SISTEM DE SUPRAVEGHERE:

  • Aveti posibilitatea sa va urmariti afacerea si totodata sa fiti conectati 24 din 24 de ore la activitatea angajatilor pe peioada programului de lucru.
  • Prin montarea camerelor la vedere, oricine ar avea vreun gand malitios va avea si o a doua alegere, aceea de a nu face pasul catre ceva gresit.
  • Cand plecati in vacanta, sau pur si simplu cand nu sunteti acasa, va puteti urmari locuinta de oriunde. Veti fi mult mai linistiti si va veti bucura mai mult de concediu stiind ca totul este in regula.
  • Afacerea dumneavoastra depinde de modul in care angajatii isi respecta sarcinile de servici. Urmariti-le activitatea si asigurati-va ca stiu ca sunt urmariti. Veti fi surprins de rezultate, si de modul in care se vor comporta fata de sarcinile pe care le au de indeplinit(vor fi mult mai seriosi si responsabili).
  • In situatia in care are loc un eveniment neplacut veti avea posibilitatea sa verificati inregistrarile video de unde veti obtine informatiile necesare pentru a intelege mult mai bine situatia respectiva.
  • Cu functia de detectie la miscare a camerelor puteti folosi sistemul video ca sistem de alarma. Activand detectia la miscare, de fiecare data cand cineva trece prin cadrul camerei veti fi anuntat.
  • Puteti reduce totodata bugetul alocat pentru paza umana implementand un sistem video centralizat. Acesta va avea un post de monitorizare permanenta suplinit cu un post de interventie. Aceasta masura poate inlocui cu succes costul suplimentar ce ar decurge din posturile de paza existente pana la acel moment.